veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

VEROT

Tarkista Suomi.fi-viestisi – sähköposti-ilmoitus viestistä ei ole välttämättä tullut sähköpostiisi

Tarkista Suomi.fi-viestisi – sähköposti-ilmoitus viestistä ei ole välttämättä tullut sähköpostiisi
22.1.2020

Suomi.fi-viesteissä on ollut häiriö, jonka vuoksi osa Suomi.fi-viestien käyttäjistä ei ole saanut sähköposti-ilmoitusta uusista saapuneista viesteistä. Noin 150 000 uudesta viestistä ei tullut sähköposti-ilmoitusta 22.11.–9.12.2019 välisenä aikana.

Häiriön vuoksi osalla palvelun käyttäjistä on voinut sähköposti-ilmoituksen puuttumisen takia jäädä huomaamatta, että Suomi.fi-viesteihin on saapunut uusia viestejä. Siksi Suomi.fi-viesteihin saapuneet viestit kannattaa tarkistaa välittömästi.

Suuri osa palvelun kautta tulevista ilmoituksista ei edellytä vastaanottajalta toimenpiteitä. Jos asiasi käsittely on viivästynyt häiriön vuoksi, kannattaa ottaa ensin yhteyttä viestin lähettäneeseen viranomaiseen asian selvittämiseksi.

Palvelua käyttävät mm. Verohallinto, Maanmittauslaitos, Traficom, Ulosottovirasto sekä useat sairaanhoitopiirit, kunnat ja kaupungit. Lista Suomi.fi-viestejä käyttävistä organisaatioista ja palveluista

Digi- ja väestötietoviraston mukaan sähköposti-ilmoitukset ovat toimineet häiriön jälkeen normaalisti 10.12.2019 alkaen.

Minna Petäinen 

Rahat, verot, työ & eläke, koti