veronmaksajat.fi

VEROT

Taloustaito LIVE Vero2024 -tapahtumassa – katso parhaat palat tallenteilta

Taloustaito LIVE Vero2024 -tapahtumassa – katso parhaat palat tallenteilta
15.3.2024

Taloustaito LIVE jalkautui 13.3. Pikku-Finlandiaan Vero2024-tapahtumaan, jossa Outi Airaksinen ja Aniina Vänskä saivat juontajakavereiksi vierailevat tähdet, Sijoituskästin Teemu Liilan ja Kevin van Desselin. Katso tallenteet oheisista linkeistä.

Vero sivuille anita.jpg

Julkinen talous on huonossa kunnossa ja hallitus on väläytellyt mahdollisia veronkiristyksiä. Mitä tulevista veroratkaisuista ajatellaan työnantaja- ja työntekijäleireissä? 

Sijoituskästi ja karo.jpg

Tahtipuikkoa heiluttelevat Sijoituskästin Teemu Liila ja Kevin van Dessel, jotka poimivat haastateltaviksi Veronmaksajien lakiasiainjohtajan Kati Malisen sekä Karo Hämäläisen, joka valmistautuu grillaamaan OP-ryhmän pääjohtajaa Timo Ritakalliota Vero 2024-tapahtumassa live-yleisön edessä. Millaisia kokemuksia Karolla on grillin sytyttämisestä ja kummalla on kovempi kunto: haastattelijalla vai haastateltavalla?

Mikael vero24.jpg

Taloustaito kysyi yleisöltä, mitä mieltä te olette verojen kiristyksistä. Vastaajia oli 679. Mitä veroja sopisi kiristää ja mitä taasen ei? Ja pitäisikö rikkaiden verotusta kiristää?

vero2024_33 (1).jpg

Sijoituskästi saa jututettaviksi kaksi sijoituspanelistia, S-ryhmän päästrategin Lippo Suomisen sekä ekonomisti Juha Itkosen. Mihin laittaa rahat juuri nyt ja osaavatko nämä vieraat väistää Sijoituskästin viskaamaan kierrepallon?

Näitä muut lukevat nyt

Rahat, verot, työ & eläke, koti