veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

VEROT

SuomiAreena alkaa lauantaina 11.7.

SuomiAreena alkaa lauantaina 11.7.
7.7.2015

Yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena alkaa Tampereella ensi lauantaina. Avajaiset vietetään Porissa maanantaina 13.7. Mukana nähdään jälleen presidenttejä, poliitikkoja, järjestö- ja yritysjohtajia sekä kulttuurivaikuttajia.

SuomiAreena

Kymmenettä kertaa järjestettävä SuomiAreena tarjoaa 160 tilaisuutta Porissa sekä ohjelmaa myös kuudella muulla paikkakunnalla. 

Tampereella aloitetaan lauantaina 11.7. Tammelantorilla kello 10 aiheella Mihin hallitus vie Suomen liikennepolitiikkaa? Viralliset avajaiset vietetään Porissa maanantaina 13.7 kello 10.30.

Tapahtumia järjestetään viikon mittaan Porin ja Tampereen lisäksi Kankaanpäässä, Siikaisissa, Raumalla, Huittisissa ja Ulvilassa. Porin kaupungin ja MTV3:n järjestämän tapahtuman kaikki tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia.

Teemoja opetus ja kulttuuri

Suomen eturivin vaikuttajat poliitikoista ja kulttuuritoimijoista yritysjohtajiin osallistuvat SuomiAreenan keskusteluihin. Tapahtumassa nähdään noin 800 keskustelijaa, joukossa muun muassa presidentit Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari, ministerit Olli Rehn, Sanni Grahn-Laasonen, Anne Berner ja Jussi Niinistö, puoluejohtajat Antti Rinne, Carl Haglund ja Päivi Räsänen sekä viihteen moniosaajat Pirkka-Pekka Petelius, Valtteri Torikka ja Marco Bjurström.

Pääteemat ovat tänä vuonna opetus ja kulttuuri. Keskusteluja käydään myös muista ajankohtaisista aiheista, kuten sotesta, turvallisuuspolitiikasta, EU:sta ja urheilusta.

Osallistu vaikka kotisohvalta

Verkossa MTV.fi ja SuomiAreena.fi välittävät Porista lähes 200 tuntia suoraa nettilähetystä. Lisäksi tapahtumia voi seurata SuomiAreenaTV:stä, joka löytyy tv-vastaanottimista kanavapaikalta 41.

Keskustelutaltiointeja nähdään MTV3-kanavalla Huomenta Suomessa ja Studio55.fi:ssä sekä SuomiAreena Special -ohjelmassa. Myös Radio Nova on koko tapahtuman ajan SuomiAreena-tunnelmissa.

Keskusteluun voi osallistua Twitterissä #suomiareena-tunnuksella. SuomiAreena löytyy myös Facebookista osoitteesta facebook.com/suomiareena.

Kumpi nousee: Verot vai talous? torstaina 16.7.

Veronmaksajain Keskusliitto järjestää SuomiAreenalla torstaina 16.7. kello 12.15 keskustelun Kumpi nousee tällä vaalikaudella: Verot vai talous? Keskustelemassa ovat Veronmaksajien toimitusjohtaja Teemu Lehtinen, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri, STTK:n puheenjohtaja Antti Palola ja kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen (kok). Keskustelun juontaa Taloustaidon päätoimittaja Antti Marttinen.

Veronmaksajien Teemu Lehtistä haastatellaan torstaina 16.7. kello 10.45 MTV-lavalla. Katso lisää tietoja tapahtumista.

Presidentit puhuvat tulevaisuudesta, rauhasta ja urheilusta

Presidentti Tarja Halonen puhuu perjantaina 17.7. kello 12.15 Suomi-Areena-pihalla Antinkatu 2:ssa aiheesta Hei kuule Suomi: Se on omissa käsissä! Edessä loistava tulevaisuus – onhan?

Presidentti Martti Ahtisaari puhuu perjantaina 17.7. kello 14 Raatihuoneenpuistossa aiheesta Urheilu diplomatian ja politiikan välineenä – onko urheilusta rauhantekijäksi?

SuomiAreenan koko ohjelma löytyy verkosta osoitteessa suomiareena.fi/ohjelma.

Satu Alavalkama

Rahat, verot, työ & eläke, koti