veronmaksajat.fi

RAHAT

Talousviikko starttaa maanantaina – ota onkeesi terävimmät talousvinkit

Talousviikko starttaa maanantaina – ota onkeesi terävimmät talousvinkit
4.10.2022

Korot nousevat, inflaatio laukkaa ja taloussuhdanne askarruttaa. Talous, säästäminen ja sijoittaminen puhuttavat jälleen talousviikolla, jota vietetään 10.–14.10. kätevästi netissä.

Perjantaina 14.10. tapahtumassa tutustutaan perheen talouden perusasioihin: mitä jokaisen olisi hyvä tietää budjetoinnista, asunto- ja opintolainoista sekä lahja- ja perintöverosta.

Taloustaidon päätoimittaja Antti Oksasen luotsaamassa paneelissa keskustellaan mm. lasten ja nuorten rahankäytöstä, fiksuun taloudenpitoon opastamisesta sekä lapselle säästämisestä.

Maanantaina, Aleksis Kiven päivänä, teemana on talouskirjallisuus. Tavoitteena on madaltaa osallistujien kynnystä tarttua talouskirjaan.

Tiistaina etsitään itselle sopivaa sijoitusstrategiaa ja kuullaan tuttujen sijoittajien pohdintoja.

Keskiviikkona luodaan katsaus yritysten toimintaympäristöön. Luvassa on analyyseja lähitulevaisuuden uhkakuvista sekä eri toimialojen yritysten tulevaisuuden näkymiä.

Torstain paneelikeskustelussa johtavat poliitikot luotaavat talouspolitiikan tulevaisuuden suuntaviivoja. 

Kansainvälinen Family Economy -talousviikko järjestetään 10.–14. lokakuuta netissä. Suomessa tapahtumaa koordinoi Pörssisäätiö ja kumppaneina mukana ovat Nordea, Suomen Ekonomit ja Taloustaito. Ilmoittaudu mukaan ja tutustu ohjelmaan >>

Näitä muut lukevat nyt

Rahat, verot, työ & eläke, koti