veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

RAHAT

Eurot, säästöt ja sijoittaminen – lokakuussa vietetään talousviikkoa

Eurot, säästöt ja sijoittaminen – lokakuussa vietetään talousviikkoa
30.9.2021

Oletko kiinnostunut talousasioista, säästämisestä ja sijoittamisesta? Olet tervetullut mukaan Family Economy -talousviikon tapahtumiin 18.–22.10. kätevästi netissä.

Kansainvälinen talousviikko on saanut alkunsa Italiassa, ja se järjestetään nyt ensimmäisen kerran Suomessa. Keskiössä ovat talousosaaminen, toisilta oppiminen ja inspiroituminen – ihmisistä ja planeetasta välittäminen. Suomessa tapahtumaa koordinoi Pörssisäätiö.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN! Talousviikon ohjelmaa on tarjolla päivittäin klo 15.30–17.00. Ilmoittaudu täällä >>

Keskiviikkona 20.10. tapahtumassa puhuttaa talousosaaminen. Mitä pitäisi osata ja kuinka talousasioita opetetaan? Taloustaidon päätoimittajan Antti Oksasen luotsaamassa paneelikeskustelussa pohditaan talousosaamista kansalaistaitona.

Perjantaina 22.10. teemana ovat sijoittajatarinat ja kuinka aloittaa osakesäästäminen. Tarjolla on muun muassa Veronmaksajien lakiasianjohtajan Kati Malisen verovinkkejä osakesäästötiliä harkitseville.

Maanantain teemana on planeetta: Pelastaako vastuullinen sijoittaminen maailman? Näin pörssiyhtiöt ovat sitoutuneet estämään ilmastonmuutosta.

Tiistaina katse kohdistuu ihmiseen: Visio 2030 – Suomi matkalla omistaja-yhteiskunnaksi, jossa jokainen voi olla omistaja.

Torstaina puhuttaa innovaatio: Mitkä ovat keskeisiä tulevaisuuden kehitystrendejä joihin säästäjän ja sijoittajan tulisi kiinnittää huomiota?

Näitä muut lukevat nyt

Rahat, verot, työ & eläke, koti