veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

VAPAALLA

Lukijamatka: Gdańsk, Sopot ja Gdynia 29.5.–2.6. – vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Puolassa

Lukijamatka: Gdańsk, Sopot ja Gdynia 29.5.–2.6. – vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Puolassa
25.1.2019

Gdańsk, Sopot ja Gdynia muodostavat tiiviin kolmen kaupungin kokonaisuuden.  Kaupunkien rajoja tuskin huomaa, mutta jokaisella on oma roolinsa.

Gdańsk on kaunis hansakaupunki, jossa on historiallinen keskus ja noin puoli miljoonaa asukasta. Gdynia on satamakaupunki ja Sopot puolestaan näiden kahden välissä sijaitseva suosittu kylpylä- ja rantalomakohde.

Lukijamatka Puola 29.5.-2.6.2019

Taloustaidon lukijamatka Gdańskiin, Sopotiin ja Gdyniaan tehdään 29.5.–2.6.2019. Tervetuloa viettämään helatorstain pitkä viikonloppu kesäisessä Puolassa.

Matkaohjelma

29.5. keskiviikko | Matkapäivä

Finnairin suora lento Gdańskiin kello 18.30–19.30 (aikaero -1 h). Saapuminen Gdańskiin, jossa suomenkielinen paikallisopas ja tilausajobussi ryhmää vastassa. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen. 

30.5. Helatorstai | Kaupunkikierros

Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros oppaan johdolla kävellen (kesto 2–3 h) keskustassa. Saamme hyvän kokonaiskuvan Gdańskista ja näemme päänähtävyydet. Loppupäivä omaa aikaa. 

31.5. perjantai | Sopot ja Gdynia

Aamiaisen jälkeen lähtö kokopäiväretkelle omalla bussilla tutustumaan rantakaupunki Sopotiin ja satamakaupunki Gdyniaan.

Sopot on kylpyläkaupunki Itämeren rannalla. Siellä on noin 40 000 asukasta, ja se on yksi Puolan suosituimmista matkailukohteista. Kaupungissa järjestetään myös Sopotin laulufestivaalit ja Sopotin ATP-tennisturnaus. Yhteinen lounas päivän aikana.

1.6. lauantai | Vapaa päivä ja illallinen

Aamiainen. Omaa aikaa tutustua Gdańskiin. Keskustan kaduilla välittyy erityisesti hansa-ajan tunnelma. Keskustan kierros on helpointa aloittaa kaupungin kultaiselta portilta Dlugi Targ -kadun alusta. Dlugi Targia pitkin kulkemalla päädyt lopulta satama-alueelle, jossa on runsaasti kahviloita ja kiinnostavia kauppoja. Kaupungin koristeelliset julkisivut ja värikkäät talot ovat kaunista katseltavaa.
Puolan hintataso Suomeen verrattuna on edullinen, jos haluatte tehdä ostoksia. 

Yhteinen matkan päätösillallinen ruokajuomineen keskustan ravintolassa. 

2.6. sunnuntai | Omaa aikaa ja paluumatka

Aamiainen. Huoneiden luovutus ja matkatavarat säilöön. Omaa aikaa. Iltapäivällä kuljetus hotellin edestä lentoasemalle, josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 20.05–23.05.

Majoitus

IBB Hotel Długi Targ ****

Długi Targ 14 - 16, 80-828 Gdańsk

Neljän tähden BB Hotel Długi Targ -hotelli sijaitsee Gdańskin vanhassa kaupungissa lähellä pubeja ja ravintoloita. Hotellissa on kuntokeskus ja baari. Vuonna 2017 rakennettu majoituspaikka on vain minuutin kävelymatkan päässä Neptunuksen suihkulähteeltä ja 80 metrin päässä Dwór Artusa ‑rakennuksesta. Hotellissa on maksuton WiFi ja 24h-vastaanotto.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Matkakohde Gdańsk, Puola

Matkan ajankohta 29.5.–2.6.2019 (keskiviikko–sunnuntai)

Matkan hinta 845 € / henkilö Taloustaidon lukijoille, 895 € muille 

Matkan hintaan sisältyy                    

  • Finnairin suora lento Helsinki–Gdańsk–Helsinki lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa buffetaamiaisella
  • lentokenttäkuljetukset ja kaupunkikierros suomenkielisen oppaan kanssa
  • päiväretki Sopotiin ja Gdyniaan sis. lounaan ruokajuomineen (viini/olut/vesi) suomenkielisen oppaan kanssa
  • 2 ruokalajin illallinen ruokajuomineen (viini/olut/vesi)
  • toimitus- ja palvelumaksut, verot

Lisämaksusta                 

  • yhden hengen huone 300 €
  • muut palvelut

Lisätietoja ja varaukset viimeistään 22.3. mennessä

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                    

Hinnat perustuvat lokakuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme 

Rahat, verot, työ & eläke

Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.