veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

Miten korvata autoilun päästöjä? Kaksi autorahoittajaa vastaa

24.2.2020

autoilu päästöt rahoitus

Kymmenen euroa kuussa autoilun päästöjen kompensoinnista ei ole paljon. Kaksi autorahoittajaa on lähtenyt tarjoamaan kompensointia asiakkaille hyvin erilaisilla järjestelmillä.

Ilmastonmuutoksen eteneminen ahdistaa niin nuoria kuin lastenlastensa tulevaisuutta ajattelevia vanhojakin ihmisiä. Autoalalla kaksi rahoitusyhtiötä lanseerasi vuonna 2019 omat kompensaatiomallinsa.

Santander Consumer Finance toi markkinoille  Green-All-In-One-rahoituksen, jolla asiakas voi kompensoida autonsa hiilidioksidipäästöt sopimuksessa sovituille kilometreille kuukausimaksua vastaan.  Lähi-Tapiola Rahoitus ilmoitti kompensoivansa kaikkien kuluttaja-asiakkaidensa alle 200 grammaa kilometrillä päästävien autojen hiilidioksidipäästöt ilman eri korvausta.

Tässä jutussa kerromme tarkemmin Santanderin ja Lähi-Tapiolan ratkaisuista. Pitääkö auton olla uusi vai kelpaako vanha? Mitä rahalla tehdään?

Kirjaudu sisään, niin näet koko artikkelin.
 

Kirjaudu jäsenpalveluun

Taloustaito Bonus – Veronmaksajien jäsenille

Bonus-osastoon ilmestyy juttuja tasaista tahtia. Voit myös tulostaa artikkeleita.

Bonus on Veronmaksajien jäsenetu. Juttujen alkuosa on nähtävissä kaikille, mutta loppuosa näkyy vain kirjautuneille. Kirjautumisessa käytetään samoja tunnuksia kuin Veronmaksajien verkkosivustolla.

Jos olet jäsen, mutta sinulle ei ole tunnuksia, rekisteröidy täältä. Jos et ole jäsen, liity Veronmaksajiin täältä.

Vanhoja Bonuksia voit lukea täältä.

Näitä muut lukevat nyt

Taloustaito somessa