veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

Nokia-tietäjä hoitaa nyt omaa salkkuaan

20.11.2019

KARON PÖRSSI. Taannoin Nokian julkaistessa tuloslukuja televisioruutuihin ja talouslehtien palstoille ilmestyi pian kalju ja intohimoisesti aiheestaan innostunut mies, joka kommentoi tulosjulkistusta analyyttisesti ja ymmärrettävästi.

Niin ei ole ollut moneen kuukauteen, sillä viimeksi OP:ssä seniorianalyytikkona työskennellyt, Nokiaan ja muihin telekommunikaatiolaitevalmistajiin erikoistunut Hannu Rauhala siirtyi yksityissijoittajaksi helmikuussa. Analyytikonuransa hän oli aloittanut FIMissä vuonna 2000, oransseihin väreihin hän siirtyi kuitenkin jo vuonna 2004.

Analyytikkona olit informaatiovirtojen leikkauskohdassa. Kuinka nykyisin hankit tietoa yhtiöistä, markkinoista ja osakemarkkinoista?

”Financial Timesin ja Wall Street Journalin tilauksiin sisältyy erilaisia paketteja, joista saa hyödyllistä informaatiota. Lisäksi luen eri talojen analyysejä itseäni kiinnostavista yhtiöistä”, Hannu Rauhala kertoo.

Kirjaudu sisään, niin näet koko artikkelin.
 

Kirjaudu jäsenpalveluun

Taloustaito Bonus – Veronmaksajien jäsenille

Bonus-osastoon ilmestyy juttuja tasaista tahtia. Voit myös tulostaa artikkeleita.

Bonus on Veronmaksajien jäsenetu. Juttujen alkuosa on nähtävissä kaikille, mutta loppuosa näkyy vain kirjautuneille. Kirjautumisessa käytetään samoja tunnuksia kuin Veronmaksajien verkkosivustolla.

Jos olet jäsen, mutta sinulle ei ole tunnuksia, rekisteröidy täältä. Jos et ole jäsen, liity Veronmaksajiin täältä.

Vanhoja Bonuksia voit lukea täältä.

Taloustaito somessa

     

Näitä muut lukevat nyt