veronmaksajat.fi

Apua kotitalouden palkanmaksuun

13.8.2014 Työ+Palkka

Mietitkö lastenhoitajan tai remonttimiehen palkkaamista, mutta koet sen turhauttavan byrokraattiseksi? Tänään julkistettu yksityinen palkkaus.fi -palvelu hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät velvoitteet näppärästi verkossa.

Uusi palkkaus.fi-palvelu on sinänsä kehittyneempi versio jo vuosia verkossa toimineelle Verohallinnon palkka.fi-palvelulle. Se on käyttäjälleen helpompi, nopeampi ja laajempi. Sitä kautta hoituvat kaikki yksityishenkilön työnantajavelvoitteet työsopimuksia myöten.

Palkkaus.fi-palvelu on verkossa toimivat palkanmaksupalvelu, joka hoitaa muutamassa minuutissa kaikkeen palkkaamiseen liittyvän yhdessä paikassa. Se on myös tehty kuluttajille erittäin helpoksi käyttää.

 ”Yksityiseen palkkaamiseen liittyvät byrokratia on Suomessa aivan liian monimutkaista. Haluamme tehdä laillisesta palkkaamisesta niin helppoa, että ei ole enää mitään syytä maksaa pimeästi. Ennen kaikkea haluamme helpottaa ihmisten arkea”, sanoo Janne Isosävi palkkaus.fi-palvelua tuottavasta Suomen Palkanlaskenta Oy:stä.

Kaikki yhdestä paikasta

Palkkaus.fi-palvelulla kaikki palkkaamiseen liittyvä hoituu yhdestä paikasta: palvelu auttaa työsopimuksen laatimisessa, lakisääteiset vakuutukset saa suoraan palvelun kautta, palkan maksaminen onnistuu helposti yhdellä verkkopankkimaksulla ja palvelu tekee automaattisesti työnantajalta vaadittavat ilmoitukset, tilitykset ja maksut eri tahoille oikea-aikaisesti, esimerkiksi Verohallinnolle, työeläkeyhtiöille ja vakuutusyhtiöille.

Palvelulla myös kotitalousvähennys on helppo hyödyntää. Palvelussa on arkisto kaikista maksuista ja ilmoituksista, jolloin kokonaiskuva on nähtävissä yhdessä paikassa. Yksityisille rakentajille palvelussa on myös maksuton Raksaloki.

Pientä maksua vastaan

Siinä missä Verohallinnon palkka.fi on maksuton, palkkaus.fi puolestaan perii käyttäjältään pientä maksua.

Palkkaus.fi-palvelun palvelumaksu on yksi prosentti maksetuista palkoista, vähintään neljä euroa mutta korkeintaan 10 euroa palkanmaksua kohti. Maksuihin sisältyy 24 prosentin arvonlisävero. Työntekijälle palvelu on maksuton.

Riitta Rimmi

Lue lisää kotitaloudesta työnantajana lokakuun Taloustaidosta, joka ilmestyy 8.10.2014  

Kommentit (2)
 
 • Anja Kaikkonen 14.8.2014 11:55
   
  Olen tehnyt Verohallinnon palkka.fi sivulla tilapäiselle työntekijälle palkkalaskelman / palkkatodistuksen. Annoin palautetta siihen liittyvistä ongelmista ja lähetin oman mallini sivuston korjaamiseksi selkeämpään muotoon. Kyllä on hyvä, että tulee tällainen palkkaus.fi sivusto ja tunnolliset palkan maksajat saavat palkkauksen hoidetuksi asianmukaisesti. Tärkeintä, että maksu on kohtuullinen .
  Ilmoita asiaton viesti
 • ilpo ollikainen 16.8.2014 11:02
   
  Täytyy kokeilla. Olen vuosittain käyttänyt verohallinnon versiota. Joka kerta olen malli on pitänyt opetella.
  Ilmoita asiaton viesti

Kommentoi!
Nimesi Sähköpostiosoitteesi
Kommenttisi
Varmistus robottien varalta: Mitä onkaan viisi ynnä yksi?
Välitä Taloustaidon ylläpidolle huomiosi siitä, että kommentti on mielestäsi asiaton ja toivoisit sen poistamista.
Voit myös halutessasi antaa lisätietoja ylläpidolle:
Haluatko varmasti poistaa kommentin?

Blogeissa

veronmaksajat.fi