veronmaksajat.fi

Volkswagen

 • Volkswagen T-Roc – tuorein elämäntapa-auto
  28.11.2017 Auto
  Volkswagen T-Roc Volkswagen T-Roc on onnistunut auto, joka on kotonaan niin kaupungissa kuin pitkillä matkoillakin. Samalla se on monikäyttöinen ajokki yhdistyneenä urheilulliseen kompaktiautoon.
 • Volkswagen Crafter on tyylikäs pakettiauto ja mainio ajettava
  18.10.2017 Auto
  Volkswagen Crafter Volkswagen Crafter käytti aiemmin samaa pohjalevyä Mercedes-Benz Sprinterin kanssa, mutta uuden mallisarjan myötä sukulaisuus on nyt loppunut. Ratkaisu vaikuttaa hyvältä, sillä uusi Crafter on hyvin toimiva iso pakettiauto.
 • Volkswagen Polo ei tunnu enää pikkuautolta
  15.9.2017 Auto
  Volkswagen Polo Volkswagenin perinteinen pikkuauto Polo muistuttaakin nyt entistä enemmän Golf-mallia, mutta muistuttaako se jo liikaakin?
 • Volkswagen Arteon haastaa premiumit toiminnallisuudellaan
  5.7.2017 Auto
  Volkswagen Arteon Volkswagen Arteon tekee irtioton Passatista. Uutuusmallin hyviä ominaisuuksia ei ole pilattu outouksilla. Arteon on GT-auto, johon mahtuu koko perhe.
 • Volkswagen e-Golf ja Golf R: mainiot uudet versiot
  19.4.2017 Auto
  Sähköllä kulkevan e-Golfin toimintasäde on valmistajan mukaan kasvanut 190:stä 300:aan kilometriin, mutta todellisuudessa jäädään 200 kilometriin. Huippumallin Golf R:n suurin teho on noussut 310 hevosvoimaan.
 • Volkswagen Golf uuteen aikaan
  14.11.2016 Auto
  Ulkonaisesti Volkswagen Golf muuttuu ensi vuonna niin vähän, että sitä tuskin huomaa, mutta varustelu vie ikonisen automallin digiaikaan.
 • Volkswagenin Herbert Diess: Ihmisten luottamus täytyy voittaa takaisin
  14.11.2016 Auto
  Volkswagen uusii koko mallistonsa vuoteen 2020 mennessä. Henkilöautoista vastaava johtaja Herbert Diess sanoo yhtiön Euro6-dieselmoottorien olevan puhtaampia kuin vastaavat koneet useimmilla muilla valmistajilla.
 • Volkswagen Tiguan on jokapaikan perheauto
  27.4.2016 Auto
  Uusi Volkswagen Tiguan yhdistää perheauton parhaat ominaisuudet ja maastokelpoisuuden.
 • Volkswagen Transporter on suosionsa arvoinen
  29.2.2016 Auto
  Volkswagen Transporter -automalli täytti viime keväänä 65 vuotta ja uusiutui pian sen jälkeen. Kuudennen sukupolven Transporter ei tarjoa yhtä radikaaleja muutoksia kuin monet aiemmat sukupolvenvaihdokset.
 • Volkswagenilta hyötyautoja joka tarpeeseen
  10.9.2015 Auto
  Volkswagenin hyötyautot ovat näppäriä ajaa ja niissä on mukavasti tilaa kuljetuksille.
 • Uusi Volkswagen Touran on perheauto viimeisen päälle
  16.7.2015 Auto
  Uusi Volkswagen Touran täyttää kaikki perheauton vaatimukset. Kyseessä on oikeasti viiden hengen ajokki, jossa jokaisella matkustajalla on mukavat tilat. Kuljettaja nauttii tehokkaanvääntävistä moottoreista ja kelpo ohjauksesta.
 • Volkswagen Golf Variantille uusia asuja
  13.5.2015 Auto
  Golf Alltrack on varustettu 18 tuuman vanteilla. Maastoasu on puettu ensi kertaa Golfin päälle. Golfin maastoversio on aina nelivetoinen.
 • Volkswagen Golf kestää hyvin 300 hevosvoimaa
  7.5.2015 Auto
  Volkswagen Golf R Variant 2,0 TSI 4MOTION DSG -autossa on R-tyylinen etupuskuri. Volkswagen Golf on aina ollut hyvä auto ajaa. Varsinkin tehoversioissa Golfin hienot ajo-ominaisuudet tulevat hyvin esiin ja 1990-luvun alussa tuli koettua sekin, että GTI-Golf on yksi hauskimpia vakiovarusteisia henkilöautoja myös rata-ajossa.
 • Volkswagen Touareg on muhkea työkalu
  13.4.2015 Auto
  Volkswagen Touareg on saanut uuden keulailmeen. Volkswagenin iso Touareg on edukseen kehnoilla tienpinnoilla ja jopa maastossa.
 • Volkswagen Passat rikkoo luokkarajoja
  3.12.2014 Auto
  Volkswagen Passatin uusi malli on niin hieno, että jaottelun premium-merkkeihin ja tavallisiin autoihin voi unohtaa. Kansanauto selviää hienosti vertailussa nimellään ylpeileviin kilpailijoihinsa.
 • Volkswagen Poloon isompien autojen varustelu
  25.11.2014 Auto
  Volkswagen Polo on kokenut kasvojen kohotuksen. Teknisesti auto on paljolti ennallaan, mutta malliston varustetarjonta on laajentunut merkittävästi.
 • Volkswagen Golf GTE on toimiva mutta kallis hybridi
  30.9.2014 Auto
  Volkswagen Golfin hybridimalli GTE on erittäin onnistunut auto. Modernilla tekniikalla tehdään urheiluautomaisen suorituskyvyn omaavia luonteikkaita ajopelejä.
 • Volkswagen Golf Sportsvanissa on hienosti tilaa
  27.6.2014 Auto
  Volkswagenin uusi Golf Sportsvan on edeltävää Plus-mallia nuorekkaamman näköinen mutta sopii entistäkin paremmin myös iäkkäille käyttäjille. DSG-vaihteisto nostaa lähtöhintaa merkittävästi.  Uuden ...
 • Volkswagen Jetta Hybrid on peto lampaan vaatteissa
  29.8.2013 Auto
  Volkswagenin ensimmäinen sekä bensiini- että sähkömoottoria käyttävä hybridi on tullut vastikään Jetta-mallistoon. Pienen polttoaineen kulutuksen ohella Volkswagen on panostanut hybrid-Jetassa urhe...
 • Volkswagen Golfin ennätyspihi versio liikkuu iloisesti
  29.8.2013 Auto
  Samaan aikaan Variant-farmarimallin kanssa Volkswagen esitteli TDI Blue Motion -version, jonka normikulutus on vain 3,2 litraa dieseliä sadalla ja CO 2 päästöarvo 85 g/km. Teoriassa yhdellä Golfin ...

Blogeissa

 • Talous vahvistuu epävarmuuden varjoissa
  Palola
  Vuodet eivät ole veljiä keskenään, vaikka pitkään näin näytti olevan, kun asioita tarkastelee talouden näkökulmasta. Alkanut vuosi on startannut menneitä vuosia huomattavasti onnellisempien tähtien...
 • Lentoradasta totta? Rata sysäisi Hämeenlinnan kasvuun
  Metsola
  Lentorata on Tampereen pormestarin Lauri Lylyn ja Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren ajama kaukoliikennerata, joka yhdistäisi Helsinki-Vantaan lentoaseman kaukojunaliikenteeseen. Rata kulkisi pä...
 • Syökö verovelka unelmiasi? Tiedä, mitä oikeasti omistat
  Miekk-oja-Järvinen
  Tuoreet uutiset ovat hyviä: Eläkeläiset ovat vihdoin ryhtyneet kuluttamaan, kasvu 2012–2016 oli 14 prosenttia, ravintola- ja hotellipalveluiden kulutus jopa 44 prosenttia. Voinkohan minäkin lisätä ...

veronmaksajat.fi