veronmaksajat.fi

Autoesittelyt ja merkkiuutiset

 • Opel Crossland X on saksalaisauto ranskalaisella pohjalla
  16.8.2017 Auto
  Autojen kotimaata on yhä vaikeampi määrittää. Opel on kyllä saksalainen merkki, mutta uusi Crossland X on tekniikaltaan ranskalainen. Auto kyllä näyttää Opelilta mutta ei kaikilta osin tunnu siltä....
 • Alfa Romeo Giulia on paras bensakoneella
  4.8.2017 Auto
  Alfa Romeo Giulia 200 hp Bensiinimoottorinen Giulia on tehty kuljettajille, jotka haluavat olla yhtä autonsa kanssa. Pelkkään köröttelyyn löytyy leppoisampiakin autoja.
 • Mazda CX-5 ei vastaa mielikuvia
  31.7.2017 Auto
  Mazda CX-5 Uusiutunut Mazda CX-5 -katumaasturi tuntuu isommalta autolta kuin onkaan. Mainonta luo vääränlaisen mielikuvan, dynaamisen ajopelin sijaan Mazda on rauhallisen leppoisa.
 • Suzuki Swift on halvin nelivetoinen
  26.7.2017 Auto
  Suzuki Swift Siinä missä osa nykyisistä A-segmentin kokoluokan autoista tarjoaa isomman auton ajettavuutta, uusi Suzuki Swift on perinteinen pikkuauto, jota on vaivatonta pyöritellä kaupunkiajossa.
 • Isuzu D-MAX on tuhti työhevonen
  12.7.2017 Auto
  Isuzu D-MAX on kokenut kasvojen kohotuksen ja saanut uuden, aiempaa pienemmän moottorin. Automerkkinä Isuzu on vaipunut niin tuntemattomaksi, etteivät nuoremmat sukupolvet enää tunne perinteistä japanilaisvalmistajaa.
 • Ford Fiesta on itseään isompi
  10.7.2017 Auto
  Ford Fiesta Ford Fiesta on uudistettu perusteellisesti. Edellisestä mallistosta on oikeastaan jäljellä vain nimi ja tuttu olemus.
 • Volkswagen Arteon haastaa premiumit toiminnallisuudellaan
  5.7.2017 Auto
  Volkswagen Arteon Volkswagen Arteon tekee irtioton Passatista. Uutuusmallin hyviä ominaisuuksia ei ole pilattu outouksilla. Arteon on GT-auto, johon mahtuu koko perhe.
 • Uusi Kia Stonic tuo seksikkyyttä B-SUV-luokkaan
  26.6.2017 Auto
  Kia Stonic Kia lähtee uudella Stonicilla valloittamaan Euroopan nopeimmin kasvavaa, pienten SUV-mallien autoluokkaa.
 • Toyota Yaris Hybrid on edukseen kaupunkiajossa
  23.6.2017 Auto
  Uusiutunut Toyota Yaris on säilyttänyt alkuperäisen pikkuautomaisen luonteensa ja joiltain osin se tuntuu jääneen jälkeen kilpailijoista. Hybridivoimanlähdettä ei Yariksen kilpailijoilla kuitenkaan ole tarjolla.
 • Kia Rio on vanhahtava mutta käytännöllinen
  16.6.2017 Auto
  Kia Rio on saanut uuden, aiempaa tyylikkäämmän ulkoasun. Se luo odotuksia muutenkin uudemman tuntuisesta autosta, mutta niihin Rio ei vastaa.
 • Dacia Sandero Stepway on käyttökelpoinen halpisauto
  15.6.2017 Auto
  Mistä halvassa autossa joutuu tinkimään? Siihen saa hyvän vastauksen, kun kokeilee Dacia Sandero Stepwaytä. Ensivaikutelma ei ehkä valloita, mutta ajossa Daciasta löytyy paljon hyväkin puolia.
 • Renault Grand Scenic on kookas ja yllättävän matala
  7.6.2017 Auto
  Renault Grand Scenic dCi 160 EDC6-aut Business Renault Grand Scenic vaikuttaa todella tilavalta autolta. Isot pyörät ja matalat takatilat kutistavat kuitenkin sisätiloja. Kaasujalan tila on ahdas.
 • Seat Ibiza ei tunnu enää pikkuautolta
  1.6.2017 Auto
  Seat Ibiza Seat on perinteisesti ollut nuorten ostajien auto. Ibizan uusi malli onkin selkeästi suunnattu nuorelle ostajakunnalle. Autosta puuttuu kauhukahva eikä takkikoukkujakaan ole.
 • Fiat 124 Spider tarjoaa hauskaa kyytiä hoikille
  22.5.2017 Auto
  Kun uuden avo-Fiatin ohjaamoon pujottautuu sisään, se tuntuu oikealta perinteiseltä urheiluautolta. 124 Spider on sopivasti ahdas, ajoasento on matala, kaikki on hyvin käsillä ja vaihdekeppi on lyhyt ja tanakkaliikkeinen. Istuimet on tehty sutjakalle kuskille.
 • Mini Countryman sopii rahakkaalle hipsterille
  19.5.2017 Auto
  Mini Countryman Ajossa Countryman ei tunnu perinteiseltä Miniltä. Alkuperäisen koirankoppi-Minin ketteryys ja legendaarinen ohjaustuntuma ovat enää vain muisto.
 • Uusi Audi Q5 ei säväytä mitenkään
  12.5.2017 Auto
  Toisen sukupolven Audi Q5 noudattelee edeltäjänsä linjaa. Kun vanhaa Q5-mallia on myyty 1,6 miljoonaa kappaletta ja se on ollut segmenttinsä menestynein SUV-malli, valmistaja on välttänyt radikaaleja muutoksia.
 • Opel Insignia Grand Sport kohottaa merkin mielikuvaa
  4.5.2017 Auto
  Ainoastaan nelivetoisen tuplaturbolla varustetun huippuversion vaihteiston ohjelmointi kaipaisi parantamista Insignia Grand Sportissa. Muuten Opelin uutuus malliston yläpäähän on hienosti toteutettu.
 • Miten Opelista tuli taas menestystarina?
  4.5.2017 Auto
  Opel on viime vuosien menestystarinoita Suomessa, kun perinteikäs automerkki on noussut alennustilasta, johon se taannoin vajosi.
 • BMW 5 ei sovi kankealle kuskille
  28.4.2017 Auto
  BMW:n uusi 5-sarjan auto on tyylikäs ja nuorekas ajokki, mutta urheilullinen painotus korostuu niin voimakkaasti, että BMW pudottaa vanhat herrat kyydistä. Samalla ohjauksesta on kadonnut perinteinen BMW-tuntuma.
 • Fiat Tipo on edullinen perusauto
  28.4.2017 Auto
  Uusi Fiat Tipo on samantyyppinen auto kuin edeltäjänsä. Fiat Tipo sukeltaa hinnallaan kilpailijoiden alapuolelle ja tarjoaa taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon Volkswagen Golfin kokoluokkaan.

Mainos

Blogeissa

 • Nobelisti Bengt Holmström oli sekä väärässä että oikeassa
  Kauppi
  ”Eläkelupaus voi osoittautua katteettomaksi.” Professori Bengt Holmström kohautti tällä väitteellään toissa viikolla. Puheenvuoro oli tärkeä ja hyödyllinen monessakin mielessä. Eläkkeistä ja eläkej...
 • Metsäalalla myönteinen vire
  Toivonen
  Suomen talous on kehittynyt ennustajien odotuksia myönteisemmin. Tämä pätee myös metsäsektoriin. Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n heinäkuun lopussa julkistaman suhdannebarometrin mukaan noususuhda...
 • Perustuslaillista verotusta
  Korpela
  Perustuslaki on ollut paljon otsikoissa. Milloin mikäkin lakihanke perutaan perustuslakiin viitaten.  Perustuslakia ja verotusta ei ole tavattu sotkea keskenään, mutta pitäisikö verojuristienkin lu...

veronmaksajat.fi