veronmaksajat.fi

Autoesittelyt ja merkkiuutiset

 • Toyota Yaris Hybrid on edukseen kaupunkiajossa
  23.6.2017 Auto
  Uusiutunut Toyota Yaris on säilyttänyt alkuperäisen pikkuautomaisen luonteensa ja joiltain osin se tuntuu jääneen jälkeen kilpailijoista. Hybridivoimanlähdettä ei Yariksen kilpailijoilla kuitenkaan ole tarjolla.
 • Kia Rio on vanhahtava mutta käytännöllinen
  16.6.2017 Auto
  Kia Rio on saanut uuden, aiempaa tyylikkäämmän ulkoasun. Se luo odotuksia muutenkin uudemman tuntuisesta autosta, mutta niihin Rio ei vastaa.
 • Dacia Sandero Stepway on käyttökelpoinen halpisauto
  15.6.2017 Auto
  Mistä halvassa autossa joutuu tinkimään? Siihen saa hyvän vastauksen, kun kokeilee Dacia Sandero Stepwaytä. Ensivaikutelma ei ehkä valloita, mutta ajossa Daciasta löytyy paljon hyväkin puolia.
 • Renault Grand Scenic on kookas ja yllättävän matala
  7.6.2017 Auto
  Renault Grand Scenic dCi 160 EDC6-aut Business Renault Grand Scenic vaikuttaa todella tilavalta autolta. Isot pyörät ja matalat takatilat kutistavat kuitenkin sisätiloja. Kaasujalan tila on ahdas.
 • Seat Ibiza ei tunnu enää pikkuautolta
  1.6.2017 Auto
  Seat Ibiza Seat on perinteisesti ollut nuorten ostajien auto. Ibizan uusi malli onkin selkeästi suunnattu nuorelle ostajakunnalle. Autosta puuttuu kauhukahva eikä takkikoukkujakaan ole.
 • Fiat 124 Spider tarjoaa hauskaa kyytiä hoikille
  22.5.2017 Auto
  Kun uuden avo-Fiatin ohjaamoon pujottautuu sisään, se tuntuu oikealta perinteiseltä urheiluautolta. 124 Spider on sopivasti ahdas, ajoasento on matala, kaikki on hyvin käsillä ja vaihdekeppi on lyhyt ja tanakkaliikkeinen. Istuimet on tehty sutjakalle kuskille.
 • Mini Countryman sopii rahakkaalle hipsterille
  19.5.2017 Auto
  Mini Countryman Ajossa Countryman ei tunnu perinteiseltä Miniltä. Alkuperäisen koirankoppi-Minin ketteryys ja legendaarinen ohjaustuntuma ovat enää vain muisto.
 • Uusi Audi Q5 ei säväytä mitenkään
  12.5.2017 Auto
  Toisen sukupolven Audi Q5 noudattelee edeltäjänsä linjaa. Kun vanhaa Q5-mallia on myyty 1,6 miljoonaa kappaletta ja se on ollut segmenttinsä menestynein SUV-malli, valmistaja on välttänyt radikaaleja muutoksia.
 • Opel Insignia Grand Sport kohottaa merkin mielikuvaa
  4.5.2017 Auto
  Ainoastaan nelivetoisen tuplaturbolla varustetun huippuversion vaihteiston ohjelmointi kaipaisi parantamista Insignia Grand Sportissa. Muuten Opelin uutuus malliston yläpäähän on hienosti toteutettu.
 • Miten Opelista tuli taas menestystarina?
  4.5.2017 Auto
  Opel on viime vuosien menestystarinoita Suomessa, kun perinteikäs automerkki on noussut alennustilasta, johon se taannoin vajosi.
 • BMW 5 ei sovi kankealle kuskille
  28.4.2017 Auto
  BMW:n uusi 5-sarjan auto on tyylikäs ja nuorekas ajokki, mutta urheilullinen painotus korostuu niin voimakkaasti, että BMW pudottaa vanhat herrat kyydistä. Samalla ohjauksesta on kadonnut perinteinen BMW-tuntuma.
 • Fiat Tipo on edullinen perusauto
  28.4.2017 Auto
  Uusi Fiat Tipo on samantyyppinen auto kuin edeltäjänsä. Fiat Tipo sukeltaa hinnallaan kilpailijoiden alapuolelle ja tarjoaa taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon Volkswagen Golfin kokoluokkaan.
 • Volkswagen e-Golf ja Golf R: mainiot uudet versiot
  19.4.2017 Auto
  Sähköllä kulkevan e-Golfin toimintasäde on valmistajan mukaan kasvanut 190:stä 300:aan kilometriin, mutta todellisuudessa jäädään 200 kilometriin. Huippumallin Golf R:n suurin teho on noussut 310 hevosvoimaan.
 • Audi Q2 on laadukkaasti pirteä
  3.4.2017 Auto
  Audi Q2 Quattro malliston tehokkaimmalla koneella on ihan hyvä auto, mutta samalla rahalla saa isompia ja paremmin varusteltuja autoja.
 • Opel Zafira on iloinen kulkupeli
  31.3.2017 Auto
  Opel Zafira on mitoiltaan kohtuullisen kokoinen seitsemän hengen tila-auto. Zafira on käytännöllinen ajokki.
 • Mercedes-AMG GLC 43 4Matic - ulvovan pedon ratissa
  27.3.2017 Auto
  Mercedes-AMG GLC 43 4Matic tarjoaa kyytiä, joka tuntuu kuin olisit ulvovan pedon ratissa. +Auto kokeili, miltä tuntuu ajaa autoa, joka maksaa edullisimmillaan runsaat 97 000 euroa.
 • Kia - halpismerkistä kuoriutui laadukas auto
  20.3.2017 Auto
  Kia on muuntautunut halpismerkistä laadukkaaksi autoksi, jolla ei enää aikoihin ole ollut erityistä hintaetua puolellaan.
 • Peugeot 3008 on kiinnostava Vuoden auto 2017
  16.3.2017 Auto
  Peugeot 3008 ei ole millään tavalla ylivoimainen auto kokoluokassaan. Muutama huono puolikin 3008:sta löytyy. Eurooppalaisten autotoimittajien valinta Vuoden autoksi 2017 oli yllättävä.
 • Škoda Octaviasta entistäkin fiksumpi auto
  8.3.2017 Auto
  Škoda Octavia on niin suosittu auto, että pienikin sen kehittymistä koskeva uutinen on merkittävä. Nyt tehdyt hyvin hienovaraiset muutokset ja uudet varusteet tukevat Octavian asemaa.
 • Škoda ahdisti Porschea – näin syntyvät legendat
  8.3.2017 Auto
  Škoda on kehittynyt hämmästyttävällä tavalla varsinkin viimeisten 20 vuoden aikana. Menestyksen taustalla ovat toistasataa vuotta pitkät tuotekehityksen ja kilpailutoiminnan perinteet, jotka ovat synnyttäneet suomalaistarinoitakin 1960-luvulla lähtien.

Mainos

Blogeissa

 • Eipäs unohdeta työuria!
  Bjerstedt
  Lomakausi on alkanut, ja kesäsäätä vielä odotellaan. Taloudessa sen sijaan näkymät ovat kirkastuneet koko kevään. Useat ennustelaitokset ovat nostaneet arvioitaan Suomen talouden lähiajan näkymistä...
 • Näin Suomi vaeltaa velkavuoristossa
  Vanne
  Suomi on erilainen velkaantuva maa. Yksi nykyisen talouspolitiikan tavoitteista on pysäyttää velkasuhteen kasvu eli julkisen velan kasvu suhteessa bruttokansantuotteeseen. Velkahan kasvaa, kun raho...
 • Sosialistinen media?
  Bergholm
  Pääministeri Theresa May yllätti huhtikuussa kaikki, kun hän ilmoitti pikaisista ennenaikaisista parlamenttivaaleista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vaalitulos oli suurempi yllätys kuin monet osas...

veronmaksajat.fi