veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

Pörssilista

Pörssilista on analyysiyhtiö Inderesin tuottama osakevertailu. Listalla on suuri joukko tunnuslukuja sellaisista Helsingin pörssin yhtiöistä, jotka ovat Inderesin seurannassa.

Löydät listan avulla parhaat ennustetut osingonmaksajat ja tunnusluvuiltaan edullisimmat osakkeet. Inderes antaa kaikista listayhtiöistä oman suosituksensa (osta, lisää, vähennä tai myy).

Jos haluat nopeasti esiin jonkin tietyn yhtiön luvut, kirjoita yhtiön nimi Yhtiöhaku-kohtaan ja paina Enter-näppäintä.

Voit etsiä tietyntyyppisiä yhtiöitä valitsemalla Kategoriat-valikosta haluamasi kategorian, esimerkiksi osinkoyhtiöt. Kategorioiden selitykset löydät sivun alareunasta, kun vierität sivua osakelistan loppuun.

Voit myös koota oman kategoriasi ja valita siihen haluamasi yhtiöt valitsemalla yhtiöt Vertaa-sarakkeen valintaruudusta.

Tunnusluvut ovat eteenpäin katsovia eli ne perustuvat analyytikoiden ennusteisiin. Suositukset ja tavoitehinnat asetetaan 12 kuukauden aikajänteellä ja ne perustuvat Inderesin analyytikoiden laatimiin analyyseihin. Analyyseihin ja suositusten perusteluihin voit syventyä tarkemmin inderes.fi-analyysipalvelussa

Voit käyttää pörssilistaa myös Inderesin verkkopalvelusta luomalla itsellesi ilmaisen free-tilin.


Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.