veronmaksajat.fi

VERONMAKSAJAN
TALOUSTAITO
-
TAITAVAA
TALOUDENPITOA

Pörssilista

Pörssilista on analyysiyhtiö Inderesin tuottama osakevertailu. Listalla on suuri joukko tunnuslukuja sellaisista Helsingin pörssin yhtiöistä, jotka ovat Inderesin seurannassa.

Löydät listan avulla parhaat ennustetut osingonmaksajat ja tunnusluvuiltaan edullisimmat osakkeet. Inderes antaa kaikista listayhtiöistä oman suosituksensa (osta, lisää, vähennä tai myy).

Jos haluat nopeasti esiin jonkin tietyn yhtiön luvut, kirjoita Yritys-sarakkeessa olevaan ruutuun yhtiön nimi ja paina Enter-näppäintä.

Voit tehdä haluamistasi yhtiöistä ryhmiä valitsemalla yhtiöt niiden nimen edessä olevasta ruudusta, painamalla listan alapuolella olevaa Save as list -painiketta ja antamalla ryhmälle nimen. Tämän jälkeen voi tarkastella ryhmäsi yhtiöiden tietoja valitsemalla sen Kategoriat-sarakeotsikon alla olevasta ruudusta. Jos haluat poistaa ryhmän, ota se esille ja paina listan alareunasta Delete list.

Tunnusluvut ovat eteenpäin katsovia eli ne perustuvat analyytikoiden ennusteisiin. Suositukset ja tavoitehinnat asetetaan 12 kuukauden aikajänteellä ja ne perustuvat Inderesin analyytikoiden laatimiin analyyseihin. Analyyseihin ja suositusten perusteluihin voit syventyä tarkemmin inderes.fi-analyysipalvelussa

Voit käyttää pörssilistaa myös Inderesin verkkopalvelusta luomalla itsellesi ilmaisen free-tilin.


Haluatko lisää hyötytietoa taloudesta?

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.